Przejdź do treści
Starostwo Powiatowe w Przeworsku
Logo Starostwo Powiatowe
bip.gov.pl

wyszukiwarka zaawansowana
TREŚC JEST ARCHIWALNA

Zawiadomienie o czynnościach podjętych w celu ustalenia i przyjęcia przebiegu granic nieruchomości oznaczonych w ewidencji gruntów i budynków jako działka 3067 z działkami przyległymi położonymi w miejscowości Gniewczyna Łańcucka

Uprzejmie zawiadamiamy, że w dniu 25.04.2023 r. (wtorek) o godz. 13:00 odbędzie się ustalenie/wznowienie/wyznaczenie granic nieruchomości oznaczonych w ewidencji gruntów i budynków jako działka 3067 z działkami przyległymi nr: 3069, 3068, 3062 położonymi w miejscowości Gniewczyna Łańcucka.
W związku z tym zapraszamy Pana (Panią) do przybycia na działkę 3067 w dniu 25.04.2023 r. (wtorek) na godz. 13.00 w charakterze osoby zainteresowanej.
powrot
Podmiot publikującyStarostwo Powiatowe w Przeworsku
WytworzyłStarostwo Powiatowe w Przeworsku2023-03-29
Publikujący Ewelina Darzycka - Podinspektor 2023-03-29 14:21
Modyfikacja Ewelina Darzycka - Podinspektor 2023-03-29 14:28
Ostatnio dodane
Uchwały/Zarządzenia
data dodania: 2023-06-07
data dodania: 2023-06-07
data dodania: 2023-06-07
data dodania: 2023-06-07
data dodania: 2023-06-07
data dodania: 2023-06-07
data dodania: 2023-06-07
data dodania: 2023-06-07
data dodania: 2023-06-07
data dodania: 2023-06-07
Przetargi
Treści
data dodania: 2023-06-07
data dodania: 2023-06-06
data dodania: 2023-06-05
Newsletter

Valid HTML 4.01 Transitional

Starostwo Powiatowe w Przeworsku
Starostwo Powiatowe w Przeworsku, ul. Jagiellońska 10, 37-200 Przeworsk tel. (16) 648 70 09 , e-mail: starosta@powiatprzeworsk.pl
Wygenerowano: 07 czerwca 2023r. 23:23:22
[ X ]
Nowe zasady dotyczące cookies W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.