Przejdź do treści
Starostwo Powiatowe w Przeworsku
Logo Starostwo Powiatowe
bip.gov.pl

Decyzja Starosty Przeworskiego z dnia 29.05.2018 r. o ustaleniu gleboznawczej klasyfikacji gruntów w obrębie Paluchy [181407_5.0006], jednostka ewidencyjna Sieniawa

Decyzja Starosty Przeworskiego z dnia 29.05.2018 r. o ustaleniu gleboznawczej klasyfikacji gruntów w obrębie Paluchy [181407_5.0006], jednostka ewidencyjna Sieniawa na podstawie operatu technicznego z aktualizacji gleboznawczej klasyfikacji gruntów w związku z realizacją zadania "Modernizacja ewidencji gruntów i budynków oraz cyfryzacja zasobów w powiecie przeworskim w gminie Sieniawa"
Załączniki:
Nazwa plikuTyp plikuRozmiar
Decyzja obręb Paluchy, jednostka ewid. Sieniawa Plik pdf 749.76 KB
powrot
Podmiot publikującyStarostwo Powiatowe w Przeworsku
WytworzyłMarek Markiewicz - Geodeta Powiatowy2018-05-29
Publikujący Marek Nowak - Inspektor 2018-05-29 14:53
Modyfikacja Marek Nowak - Inspektor 2018-05-29 14:54
Ostatnio dodane
Uchwały/Zarządzenia
data dodania: 2022-05-18
data dodania: 2022-05-10
data dodania: 2022-05-10
data dodania: 2022-05-10
data dodania: 2022-05-10
data dodania: 2022-05-10
data dodania: 2022-05-10
data dodania: 2022-05-10
data dodania: 2022-05-10
data dodania: 2022-05-10
Przetargi
Treści
data dodania: 2022-05-27
data dodania: 2022-05-27
data dodania: 2022-05-26
data dodania: 2022-05-26
data dodania: 2022-05-25
data dodania: 2022-05-24
Newsletter

Valid HTML 4.01 Transitional

Starostwo Powiatowe w Przeworsku
Starostwo Powiatowe w Przeworsku, ul. Jagiellońska 10, 37-200 Przeworsk tel. (16) 648 70 09 , e-mail: starosta@powiatprzeworsk.pl
Wygenerowano: 28 maja 2022r. 21:55:56
[ X ]
Nowe zasady dotyczące cookies W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.